Gostujuće predavanje – Forenzika u bezbednosnoj analitici
13/11/2017
Gostujuće predavanje:  “Korespondentski odnosi – pojam i trendovi”
16/11/2017
Prikaži sve

Obaveštavamo vas da će se, u okviru manifestacije “Ambasadori govore”,  u četvrtak, 16.11.2017. godine u 12,00 časova  održati gostujuće predavanje izvanredni i opunomoćeni ambasador Republike Indije u Republici Srbiji, Nj.E. gospođa Narinder Chauhan. Tema gostujućeg predavanja je “Indija – danas i sutra”.

 Ovom prilikom Dekan Fakulteta za poslovne studije i pravo Univerziteta “Union – Nikola Tesla” u Beogradu, prof. dr Milan Radosavljević, će otvoriti izložbu slika Maje Familić,  profesora razredne nastave, pesnikinje, slikarke i upraviteljke fondacije “Nomadik”,  pod nazivom “Zov iskona”. Nakon izložbe ova postavka će biti poslata u Republiku Indiju kao trajni poklon.

Studenti I i II godine OAS, će pomenuto predavanje slušati u okviru predavanja iz predmeta Sociologija i Međunarodni odnosi koja su zakazana istog dana u 12,00 časova. Nakon gostujućeg predavanja studenti će nastaviti sa predavanjima iz ovih predmeta. Pozivaju se i svi ostali zainteresovani studenti osnovnih, master i doktorskih akademskih studija da prisustvuju predavanju.