Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP RS, mr Predrag Marić, odžao gostujuće predavanje

“Doktor za vaterpolo!” Dejan Savić – naš gost
14/03/2018
“Kriminal u vezi sa umetninama” – Gostujuće predavanje
18/03/2018
Prikaži sve

U sredu, 14.03.2018. godine u prostorijama Fakulteta za poslovne studije i pravo, u okviru termina praktične nastave iz predmeta Politički sistem,  mr Predrag Marić, pomoćnik ministra unutrašnjih poslova i načelnik Sektora za vanredne situacije MUP–a R. Srbije, održao je gostujuće predavanje na temu: “Sektor za vanredne situacije u političkom sistemu Republike Srbije”.

Aktivnosti Sektora za vanredne situacije zavise od godišnjeg doba, od meteo uslova, od brojnih prirodnih činilaca kao i nemarnosti građana u prirodi. Prvi čovek koga se setimo u poplavama, u odronima, zemljotresima, požarima ina svakom mestu na kome se priroda i čovek nisu najbolje „spojili“ – setimo se Centra za vanredne situacije, a upravo od gospodina Marića dobijama prave informacije u pravo vreme, kao i predviđanja o tome šta će se i na koji način sanirati.

Počastvovani prisustvom mr Predraga Marića na našem Fakultetu, najljubaznije mu se zahvaljujemo u ime naših studenata i zaposlenih na izuzetno zanimljivom predavanju.