Praktična nastava u okviru predmeta Francuski jezik

IMG-4681412331748deb8db5b7fc6ceb39b0-V
Fakultet na Ohridskoj školi prava
17/05/2018
Prikaži sve
5-15

U okviru praktične nastave iz predmeta „Strani jezik“, Francuski jezik, studenti druge godine Fakulteta za poslovne studije i pravo i Fakulteta za informacione tehnologije i inženjering (Fakultet za strateški i operativni menadžment) Univerziteta Nikola Tesla, sa profesorkom francuskog jezika Jelenom Dumanjić, posetili su Francuski institut u Beogradu, gde su se upoznali sa istorijatom i svim aktivnostima i sadržajima koje Institut nudi u okviru svoje škole jezika i medijateke.

Rukovodilac medijateke, gospođa Katrin Krasojević, studentima je predstavila i način upotrebe digitalne medijateke Instituta. Predstavnica sektora za univerzitetsku i naučnu saradnju Francuskog instituta – Sandra Elezović, ujedno i predstavnica agencije Campus France, upoznala je naše studente sa mogućnostima dobijanja stipendija za koje mogu konkurisati studenti sa znanjem francuskog jezika. Studenti su tako imali prilike da se informišu o mogućnostima nastavka studiranja na master i doktorskim studijama u Francuskoj.

Predstavnicama Francuskog instituta je uručena Zahvalnica našeg Fakulteta sa željom za uspešni nastavak saradnje ove dve ustanove.