Svečanost dodele diploma u uslovima COVID19
Svečanost dodele diploma u uslovima COVID19

Poštovane koleginice i kolege, studenti, zaposleni i svi zainteresovani,

obaveštavamo vas da je 14.06.2020. godine u prostorijama našeg Fakulteta održana svečana dodela diploma diplomcima osnovnih, master i doktorskih studija. Svečanost je održana u uslovima koje je nalagala pandemija COVID19 i uprkos tome što smo morali da uvedemo brojne novine, zadovoljstvo i sreća zbog jednog od najvažnijih poslova u životu svakog pojedinca – završenog fakulteta, su konstante koje su i ovaj put bile prisutne na licima naših diplomaca.

Diplomce je tokom skraćene svečanosti u ime oba naša Fakulteta, Fakulteta za poslovne studije i pravo i Fakulteta za informacione tehnologije i inženjerstvo pozdravio Dekan FPSP-a, prof. dr Milan Radosavljević.

Profesor je, pored čestitki upućenih našim diplomcima, podvukao značaj kontinuiranog i celoživotnog obrazovanja rečima da je znanje jedini lični kapital koji je neotuđiv od svog “vlasnika”, te da je ulaganje u obrazovanje najbolja investicija koju možemo napraviti.

Ponosni smo što smo i u drugačijim uslovima uspeli da proslavimo sticanje akademskih zvanja sa našim studentima, a one koji nisu bili u prilici da po svoju diplomu dođu danas obaveštavamo da ih one čekaju na Fakultetu!

Prenosimo vam samo deo atmosfere, a celokupnu galeriju možete videti na Facebook profilo naših fakulteta.