Održana I MNK “Bezbednost i mediji u kriznim situacijama 2019”
24/09/2019
Svečana dodela diploma 23. novembar 2019.
25/11/2019

Treću godinu za redom, naš fakultet, u saradnji sa Fakultetom za informacione tehnologije i inženjerstvo, organizuje Naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem pod nazivom “Menadžement i inženjerstvo u zaštiti voda”. Sama struktura prezentovanih radova i činjenica da su organizatori ovog skupa dva Fakulteta u kojima se obrazuju raznorodne profesije koje se međusobno povezuju i dopunjuju dovoljno govori o kompetentnosti da se bavimo ovom problematikom. Pristigli i prezentovani radovi su iz Republike Srbije, Bosne i Hercegovine, Švedske, Estonije, Libije i drugih zemalja Evrope i Australije.

Ovaj skup, kao i prethodne dve godine, je finansijski pomoglo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Republička direkcija za vode, a pored njega skup su podržali i Ministarstvo zaštite životne sredine, Agencija za zaštitu životne sredine, Centar za unapređenje životne sredine, Međunarodna komisija za očuvanje reke Dunav (ICPDR) iz Beča, Međunarodna Savska komisija iz Zagreba, Coca-Cola Hellenic Srbija i SUPERLAB.

Zahvaljujemo se svim profesorima, asistentima, saradnicima, uvaženim gostima iz Ministarstava, našim  studentima i učenicima Srednje škole UŠĆE što su prisustvovali ovom skupu i pomogli njegovoj uspešnoj realizaciji. Vidimo se sledećeg oktobra na istom mestu, priprema četvrtog stručnog skupa je počela već danas!