Gostujuće predavanje na predmetu “Krivično procesno pravo”
23/02/2019
SPSSM2019 “Savremeni problemi i moguća rešenja strategije i strategijskog menadžmenta”
23/02/2019
Prikaži sve

Obaveštavamo vas da je veliki nacionalni projeat za za razvoj i osnaživanje mladih pod nazivom „Budućnost #za5“ u toku! Cilj projekta je da inspiriše studente i srednjoškolce širom Srbije da iskoriste svoj potencijal, unaprede znanja, prošire vidike i upoznaju uspešne mlade ljude iz sveta biznisa. Kroz interesantna predavanja, zabavne i edukativne radionice, rešavanje case study-ja i mnoge druge aktivnosti, nastavlja se rad na motivaciji mladih i pružanju im podrške u potrazi za budućim zaposlenjem.
 
Kao prvu od aktivnosti na projektu, organizovana je serija predavanja „Poslovi #za5“, kako bi se mladima, kroz predavanja ostvarenih profesionalaca, približili opisi poslova nekih od modernih zanimanja, a na prošlogodišnjoj aktivaciji „Poslovi #za5“, tokom tri meseca, 39 predavača iz 28 različitih domaćih i međunarodnih kompanija, kao što su Coca-Cola, Delhaize, Cisco, Telenor, Societe General Bank, Nestle, Adecco i Nordeus podelili su svoja iskustva iz osam različitih oblasti poslovanja.
 
Tema trećeg u nizu predavanja „Poslovi #za5“ je iz opsega finansija i bankarstva. Ideja je da se određena moderna zanimanja dimistifikuju, ali i da predavači objasne mladima koji su to još oblici neformalnog obrazovanja koji su ih doveli na pozicije na kojima se nalaze.
 
Ova predavanja se organizuju na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu, ali i naši studenti imaju mogućnost pohađanja kroz “prenose uživo” (live stream) sa ovih interesantnih predavanja.
 
Više informacija o ovom zanimljivom projektu i načinu na koji možete pristupiti oline predavanjima možete pronaći na veb-sajtu www.buducnostza5.rs.