SPSSM2019 “Savremeni problemi i moguća rešenja strategije i strategijskog menadžmenta”

Projekat “budućnost #za5”
23/02/2019
SPSSM2019 “Savremeni problemi i moguća rešenja strategije i strategijskog menadžmenta”
12/03/2019

Fakultet za informacione tehnologije i inženjerstvo (FITI) i Fakultet za poslovne studije i pravo (FPSP), Univerziteta “Union – Nikola Tesla” u Beogradu Vas pozivaju na treći po redu nacionalni naučni skup pod nazivom “Savremeni problemi i moguća rešenja strategije i strategijskog menadžmenta”. Treći po redu nacionalni naučni skup će biti održan pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, dana 05.03.2019. godine sa početkom u 11 časova na adresi: Jurija Gagarina 149A, Novi Beograd, Republika Srbija.

U okviru realizacije navedenog naučnog skupa, aktivno učešće će uzeti univerzitetski profesori, eminentni stručnjaci iz zemlje i inostranstva i budući doktoranti, koji će u formi dijaloga za okruglim stolom diskutovati o savremenom pristupu i mogućim rešenjima iz domena strategije, strategija bezbednosti i strategijskog menadžmenta. Osnovni cilj naučnog skupa je da autori radova, ali i ostali učesnici iznesu sopstvene stavove i rezultate istraživanja kao i da kroz konstruktivan dijalog ponude određena savremena i moguća rešenja i daju određene naučne i stručne preporuke za dalji razvoj navedene oblasti.

U ime oba fakulteta i organizacionog odbora naučnog skupa “SPSSM 2019” Vas pozivamo da svojim prisustvom, znanjem i iskustvom doprinesete uspešnoj realizaciji navedenog skupa.