Poštovane koleginice i kolege,

 

Dana 29.11.2022. od 17h održaće se gostujuće predavanje na temu: „Biomedicinsko začeće sa aspekta međunarodnog javnog prava“ u terminu vežbi iz predmeta Diplomatsko i konzularno pravo.

 

Naša gošća je doktorand sa Medicinskog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu - Tamara Živić, smer Humana reprodukcija, pedijatrija i perinatologija, koja će našim studentima i svim zainteresovanima pričati o ovoj značajnoj temi, vođena svojim dosadašnjim radom i iskustvom stečenim u SGB Jevremova MediGroup.

 

Ovo predavanje je istovremeno i humanitarnog karaktera, pa molimo sve koji su u mogućnosti da daju doprinos u vidu novogodišnjih paketića u periodu od dana predavanja do 20.12.2022.godine u prostorijama našeg Fakulteta, a koji su namenjeni deci iz sledećih ustanova: Deca sa cerebralnom paralizom, Deca iz Svratišta na Novom Beogradu i u Krfskoj, Deci oboleloj od raka sa onkologije, Deca obolela od raka- udruženje Zvončica, Dom Sremčica deca ometena u razvoju, Deca sa instituta za majku i dete, Deca sa Kosova i Metohije i Deca iz doma u Crnoj Gori.

 

Pozivamo sve zainteresovane studente, koleginice i kolege da prisustvuju ovom predavanju.