Sedma međunarodna naučna konferencija pod nazivom “Pravo, ekonomija i menadžment u savremenim uslovima – LEMiMA 2021” će se održati u petak 23. aprila 2021. godine u organizaciji Fakulteta za poslovne studije i pravo (FPSP) i Fakulteta za informacione tehnologije i inženjerstvo (FITI), Univerziteta “Union – Nikola Tesla”, sa početkom u 11 časova.

Epidemiološke preporuke oblikuju mnoga događanja tokom poslednjih godinu dana, tako da će se ove godine konferencija LEMiMA 2021 održati u hibridnom izdanju – u prostorijama Fakulteta (na adresi Jurija Gagarina 149a) uz sve bezbednosne mere prevencije od virusa korona i u onlajn okruženju (link za eSalu).

Konferenciji će prisustvovati veliki broj domaćih i stranih profesora i stručnjaka, ali i mladih naučnika i istraživača, koji će imati priliku da razmene iskustva i upoznaju se sa najnovijim dostignućima i znanjima u oblasti prava, ekonomije i menadžmenta i ponude rešenja za aktuelnu krizu koja utiče na sve sfere našeg života.

Pozivamo vas da svojim učešćem na Konferenciji LEMiMA 2021 doprinesete aktivnoj diskusiji i razmeni znanja u oblasti prava, ekonomije i menadžment, jer savremeno doba podrazumeva traganje za holističkim rešenjima.

Video materijal sa MNK LEMiMA 2019

Sedma međunarodna naučna konferencija Pravo, ekonomija i menadžment u savremenim uslovima – LEMiMA 2021