Promovisana nova generacija Diplomaca
Promovisana nova generacija Diplomaca

Današnja svečanost dodele diploma svršenim doktorandima, masterima i studentima osnovnih akademskih studija Fakulteta za poslovne studije i pravo obeležili su osmesi, lica koja zrače zadovoljstvom, emocije ponosnih diplomaca, njihovih roditelja, supruga i supružnika, momaka i devojaka. Još jednom je naš Fakultet bio mesto preplavljeno divnom energijom – mladih, uspešnih, spremnih na nove izazove i nove pobede.

Naše diplomce pozdravio je Dekan fakulteta, prof. dr Milan Radosavljević, koji je ih je, u emotivnom govoru, pozvao da nastave da ulažu u sebe kroz sticanje novih znanja, jer je, kako je rekao, znanje jedini lični kapital koji im niko ne može oduzeti. Pozvao ih je da zadrže, neguju i vole svoju znatiželju i radoznalost, ambiciju i hrabrost, ali i da u svakoj radnji zadrže dostojanstvo i čist obraz – jer se za uspeh mora boriti, ali, kako je rekao, čist obraz se mora sačuvati.

Kratak program naše Srednje škole “Ušće” iz Beograda ulepšao je svečanost, a ubrzo smo prešli i na ono zbog čega smo došli – dodelu diploma, a slike sa ovog događaja možete pogledati na našem zvaničnom Facebook profilu na linku https://www.facebook.com/pg/FPSPBG/photos/?tab=album&album_id=1893164250783673

Ispratili smo još jednu generaciju naših Diplomaca, srećni i ponosni što smo bili deo njihovih života, sa nadom da će se studija na Fakultetu za poslovne studije i pravo uvek sećati sa osmehom, kao i da ćemo biti deo njihovih budućih uspeha!